Steak tartaar met crostini en truffelsaus

1 kg tartaar
100 gr  augurk
100 gr kappertjes
1 bos krulpeterselie
150 gr sjalot
mosterd
ketchup
olijfolie
p+z

Alles snipperen en fijn snijden. vlees klein snijden dat je een mooie fijne  stuctuur hebt. Alles toevoegen en op smaak brengen.

Truffel mayonaise. Meng 4 eetlepels Zaanse mayonaise met 5 theelepels truffel- champignon tapenade. Natuurlijk kun je de mayonaise zelf maken als je wil.

Crostini van casinobrood/focaccia in partjes snijden of insmeren met olijfolie en even in de oven op 180 graden, inwrijven met knoflook. Partjes radijs snijden

Eieren pocheren door water met klein scheutje azijn aan de kook te brengen, eieren voorzichtig in water laten glijden, water in beweging brengen door met schuimspaan kolkjes te maken en vervolgens langzaam 3 minuten laten koken.

Opmaak zie foto.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Prix de Rome, Voorgerecht. Bookmark the permalink.