Ingrediënten:
- 1 eetlepel Tartufata
- Naar smaak Truffelolie
- Naar smaak Peper en zout
- 8 gr. Rucola p.p.
- 5 gr Parmezaanse kaas p.p.
- 100 gr ( gesneden) Carpaccio van ossenhaas
- Aantal druppels Olijfolie
- 300 gr. Crème fraiche
Bereidingswijze:
- Truffel crème: voeg aan de crème fraîche een beetje Tartufata, truffel olie peper en zout toe.
- Proeven
- Op smaak brengen
Opmaak van het bord:
- Leg de carpaccio van ossenhaas op het bord, waar eerst een beetje tartufata crème hebben uit gesmeerd!
- Besprenkel de carpaccio met een beetje olijfolie, en peper en zout
- Maak 2 strepen van Tartufata crème over de carpaccio
Garneer
dit af met rucola, Parmezaanse kaas en pijnboompitten en evt. tomaten julienne.