Kleine carpaccio van ossenhaas op een Tartufata crème met rucola, Parmezaanse kaas en pijnboompitten

Ingrediënten:

  • 1 eetlepel Tartufata                       
  • Naar smaak Truffelolie
  • Naar smaak Peper en zout                       
  • 8 gr. Rucola p.p.
  • 5 gr Parmezaanse kaas       p.p.    
  • 100 gr ( gesneden) Carpaccio van ossenhaas
  • Aantal druppels Olijfolie
  • 300 gr. Crème  fraiche

Bereidingswijze:

  1. Truffel crème: voeg aan de crème fraîche een beetje Tartufata, truffel olie peper en zout toe.
  2. Proeven
  3. Op smaak brengen

Opmaak van het bord:

  1. Leg de carpaccio van ossenhaas op het bord, waar eerst een beetje tartufata crème hebben uit gesmeerd!
  2. Besprenkel de carpaccio met een beetje olijfolie, en peper en zout
  3. Maak 2 strepen van Tartufata crème over de carpaccio

Garneer dit af met rucola, Parmezaanse kaas en pijnboompitten en evt. tomaten julienne.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Amuse, Auberge de Rousch Heerlen, Voorgerecht. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *