Tum tahu dengan udang dan ikan

20160222_202644

In bananen blad verpakt tahu met garnalen en vis.

Benodigdheden:

Tahoe, vis en garnalen, tomaten, rode pepers, kokosmelk, zout suiker ei (losslaan), slauitjes bananen blad, tanden stokers. Kemiri noten,kunyit (geelwortel), ketumbar (gemalen koreander),kunyit blad knoflook, sjalotjes.

Bereidingswijze:

Maal de knoflook, sjalotjes kemiri noten, rode pepers, tomaten (als laatste) en de kunyit bladeren fijn.

Prak de tahu met een vork fijn, voeg de garnalen, de in kleine stukjes gesneden vis,de losgeslagen ei(eren) en de fijn gemalen kruiden toe. Brengt het op smaak met suiker zout, peper en ketumbar.

Snijd de bananen blad in kleine 4 kantjes(groot genoeg om in te pakken)

Doe 2 eetlepels van deze massa op de bananen blad vouw ze dicht en houd die dicht met een tanden stoker.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Hoofdgerecht, Indonesisch, Surabaya Heerlen. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *