Pindang telor saus sambal

Pindang telor saus sambal

Benodigheden: eieren, sirsak baadjes, rode uien, galanga, salam blad, tomaten, knoflook, gember, bruine suiker, tomaten ketchup zout en peper.

Bereidings wijze:

Kook de eieren  (5 min).                                                                                                                         Zet in een pan ruim water (2 L), doe hier de galanga,rode uien schillen,salam blad, sirzak blad,zout,suiker en de gekookte (reeds gepeld) eieren. Kook ze tot de eieren bruine kleur hebben op een zacht vuur.

Snij de rode uien, gember en de knoflook fijn.verhit de wok met wat olie en bak ze mooi bruin. Voeg de in parten gesneden tomaten, gesneden rode pepers en tomaten ketchup bij.doe wat kook water van de eieren en de bruin gekookte eieren  bij en brengt het op smaak.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Hoofdgerecht, Surabaya Heerlen. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *