Daging besengeh (rundvlees)

Daging besengeh

Benodigdheden:                                                                                                                               rundvlees, kokosmelk, limoenblaadjes, citroengras, salam blad, galanga, tamarinde, rode uien, knoflook, bruine suiker, kemiri noten ,gemalen koriander, gemalen komijn, gemalen kunyit(geelwortel).

Snijd het vlees in plakken. Maal de uien, kemiri noten en de knoflook, galanga fijn.

Verhit in een pan de olie en bak de fijn gemalen kruiden op een zacht vuur. Voeg het vlees, de koriander, komijn, kokosmelk, limoenblaadjes, citroengras en de geel wortel toe. Brengt het op smaak. Kook tot het het vlees zacht is (voeg eventueel wat water bij)

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Hoofdgerecht, Surabaya Heerlen. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *