Tartaar van Hollandse nieuwe met rogge Jenever crème

20150622_204021

Ingrediënten:

  • 2 haring per persoon
  • Peper uit de molen
  • Ui fijngehakt
  • Roggebrood (Fries rogge)
  • Crème fraise
  • 3 el. crème fraise
  • 8 druppels rogge  jenever
  • 1 el. Bieslook fijn gehakte

Maak de haringen schoon en snijd in blokjes en kruid met peper. Meng met de fijn gesneden ui.

Steek rondjes uit het roggebrood en vul de steker met de haring tartaar.

Maak van de crème fraiche en de rogge jenever een homogene  lobbige saus en voeg de fijngesnipperde bieslook toe en breng op smaak met peper en zout

Dresseer op een bord

 

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Le Trois Seaux, Voorgerecht. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *