Dame blanche

Dame Blance (les trois seaux)

  • Roomijs
  • Chocolade
  • Room
  • Cakebeslag
  • witte chocolade
  • melkchocolade

Maak de cakejes zoals beschreven op de verpakking en voeg hieraan toe de gesmolten witte chocolade( bain Marie ) en roer goed door. Bak de cakejes 7-8 minuten op 180̊ C. laten deze3 afkoelen op een plateau of bord. Verwarm zachtjes de room en smelt hierin de chocolade tot een mooie gladde saus zonder stukjes( niet laten verbranden). Smelt de melkchocolade au bain-marie en smeer deze uit over slagersfolie en laat deze afkoelen op een koude plek tot gebruik.

Dresseer de cakejes op een bord en garneer met het vanille-ijs. Voeg de warme chocolade saus toe en dresseer het dessert af met de melkchocolade

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Dessert, Frans, Le Trois Seaux. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *