Ingredienten:
- Haasfilets
- Gerookte panchetta
- Rozemarijn
- Mierikswortel
- Creme fraiche
- Citroensap
- Bieslook
- Kerry
- Mayonaise
- brunoisse van appel en peer
- Prei
- Thijm
- Honing
- witte wijn
- Fijn gesneden rode kool
- marinade van rode wijn, appelstroop, azijn, suiker olijfolie
- Peper en zout
Bereidingen
Prepareer de haasfilets door kleine tournedootjes te snijden en in te rollen in gerookte panchetta. bestrooi met zwarte peper en rozemarijn. Koud wegzetten.
Meng de mierikswortel met de creme fraiche, citroensap, bieslook en mespuntje kerry. Breng op smaak met peper en zout.
Voeg aan de creme fraiche, fijne brunoisse van appel en peer toe. Snijdt het wit van de prei fijn en voeg toe.
Breng de mayonaise op smaak met thijm, honing, witte wijn en peper en zout.
Marineer de rode kool met de dressing.
Bak de tournedootjes zachtjes in roomboter, dresseer de appelsalade in ringen op het bord, top af met rode kool en eendeleverkrul.
Plaats 3 tournedootjes p.p. om de salade en druppel de thijmsaus er tussen.