Bloemkool, bieslook, ricotta

Ingredienten:

  • 1 bloemkool
  • 1 bosje Bieslook
  • 1 liter melk
  • ½ Steranijs
  • 1 knoflookteen
  • 2 limoenen

Bereiding:

  • Snijdt de bloemkool in roosjes
  • Dan frituren wij deze goudbruin en laten deze uitlekken op een keukenpapiertje.
  • Snijdt de bieslook zeer fijn
  • Rook de melk voor 3 minuutjes. Voeg de knoflook en de steranijs toe. Breng de melk naar circa 90 graden en laat het even staan voor 5 minuten. Voeg het citroensap toe en laat het schiften. Zeef de vaste bestanddelen en voeg zout toe.

We scheppen een beetje ricotta toe aan de bloemkool en maken het af met de bieslook.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Amuse, Frunk. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *