Chocolademousse, chocolade snippers, cranberries jam, amandel rasp.

Ingredienten:

  • Room
  • Donkere chocolade
  • eiwit
  • Cranberries
  • Suiker
  • Citroensap

 

  • We smelten de chocolade au bain marie. Kloppen de room op tot yoghurt dikte. De eiwit slaan we ook op tot pieken. We mengen de chocolade met de eiwit en dat roeren we door de room.
  • De cranberries koken we op met de suiker en zuren we aan met ciroensap.
  • Smelt de chocolade en giet 2/3 uit over de werkbank. Roer de chocolade tot aan het gaat stollen. Dan brengen we het weer samen tot aan 31 graden. Giet het weer terug over bank en we schaven het tot vlokken.

 

De mousse gaat onder op bord en we raspen de amandel erover. De chocovlokken gaan eromheen. De cranberriejam gaan erover.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Dessert, Frunk. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *