Gebakken scampi’s kerriesaus met kruidenboter, op paksoi en wilde rijst

IMG_1095

Ingrediënten: 3 gepelde scampi’s 13/15 pp. Kerrie (ca 50 gram), Kruiden boter. Paksoi  W.rijst.

Bereidingswijze: 1. scampi’s bakken afblussen met knoflook water. 2. Saus maken we als volgt: kerrie mioteren afblussen met gember siroop en koksroom op smaak brengen met gr.bouillon poeder. En daarna siroop van kokos toevoegen naar smaak. En monteren met kruiden boter. 3. paksoi dunne ringen snijden en op bakken op smaak brengen. In de het midden van het bord leggen. 4. hier tegen aan de scampi’s dresseren. 5. w.rijst lekker op smaak brengen wat bieslook er door roeren en een knellen op de paksoi doen.

 

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Auberge de Rousch Heerlen, Frans, Tussengerecht. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *