Bouillon van bospaddenstoelen met eekhoorntjesbrood en bladerdeeg (en croute)

IMG_1059

Ingredienten:

  • Ui
  • Shi i take
  • Bundelzwammen
  • Jus van Cepes
  • Cepes
  • verse kippenbouillon
  • peper/zout
  • truffelolie en/of truffel
  • trompet de la mort

Bereidingswijze

  • fruit de ui licht aan
  • cepes brunoise snijden
  • afblussen met kippen bouillon
  • let op lage temperatuur niet laten koken ivm blind slaan
  • voeg de verse bundelzwammen en de verse brunoise gesneden cepes toe, shi i take en de trompet de la mort
  • Als de bouillon minimaal 1,5 uur getrokken heeft en op smaak is gebracht vul deze af in bakjes en bedek deze met het bladerdeeg
  • Strijk de bladerdeeg af met eidooier
  • In de oven zetten,  12 minuten op 180 graden

 

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Sjalotte, Tussengerecht. Bookmark the permalink.