Roodbaars gestoomd met soya

Roodbaars gestoomd met soya

Voor de saus breng de visbouillon met gember, knoflook, chilli en de helft van de lenteui. Als het kookt voeg je de soya toe.

  • 500 ml visbouillon
  • 1 knoflookteen
  • 1 stuk gember
  • 1 rode chili
  • 3 lenteui
  • 1 eetl. soyasaus

Verwijder het vel van de  roodbaars en plaats in een geschikt schaaltje voor de steamer. Kruid met zout en het 5 spicemix en voeg de groenten er boven op.

  • 4 roodbaarsfilets
  • 1 eetl 5 spice mix
  • zout
  • 3  lenteui, 1 wortel, 1 courgette in julienne gesneden

Besprenkel de vis met sesamolie.. Plaats in de steamer (100 graden) ongeveer 6 minuten

Serveer in een diep bord de vis met de groenten en voeg de warme bouillon toe.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Hoofdgerecht, Le Trois Seaux. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *