Bereidingswijze:
Ingrediënten:
- Ree ragout
- Knoflook
- Ui
- Meloeskes
- Five spices
- Ras el hanout
- Peper/zout
- Knolselderij
- Rode wijn
- Wild fond
- Peren stroop en chocolade
- Bereidingswijze Reestoof
– Let op Ree ragout met toebehoren goed aanbakken in olijfolie ivm carameliseren
– Snij de knolselderij brunoise
- Bak de ui met de knoflook, voeg daarbij de reeragout, de kruiden en de brunoise gesneden knolselderij
- Op smaak brengen met de kruiden
- Afblussen met de rode wijn en de wild fond
- Deze minimaal drie uur onder een deksel laten stoven
- Laatst toevoegen de peren stroop en chocolade
- Bereidingswijze Ganzenlever terrine
- Ganzenlever schoonmaken Op smaak brengen met peper zout gehakte dadel
- Oprollen in doek
- en voor 25 minuten in doek op 70 graden garen in de oven