Reestoof met huisgemaakte ganzenlever terrine en aardappelschuim

IMG_1056

Bereidingswijze:

Ingrediënten:

  • Ree ragout
  • Knoflook
  • Ui
  • Meloeskes
  • Five spices
  • Ras el hanout
  • Peper/zout
  • Knolselderij
  • Rode wijn
  • Wild fond
  • Peren stroop en chocolade
  • Bereidingswijze Reestoof

– Let op Ree ragout met toebehoren goed aanbakken in olijfolie ivm carameliseren

– Snij de knolselderij brunoise

  • Bak de ui met de knoflook, voeg daarbij de reeragout, de kruiden en de brunoise gesneden knolselderij
  • Op smaak brengen met de kruiden
  • Afblussen met de rode wijn en de wild fond
  • Deze minimaal drie uur onder een deksel laten stoven
  • Laatst toevoegen de peren stroop en chocolade
  • Bereidingswijze Ganzenlever terrine
  • Ganzenlever schoonmaken Op smaak brengen met peper zout gehakte dadel
  • Oprollen in doek
  •  en voor 25 minuten in doek op 70 graden garen in de oven

 

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Amuse, Sjalotte, Voorgerecht. Bookmark the permalink.