Author Archives: Frank Boss

Spinazie-broccoli soep

600 gr. verse spinazie 500 gr. broccoli 1 ui 1 teentje knoflook 1,5 l. kippen- of groentebouillon en een mengsel versgemalen peper olijfolie 125 gr. room Iets om erin te doen, bijvoorbeeld kriewelspekjes (uitgebakken julienne gesneden gerookt spek) of reepjes … Continue reading

Posted in Lady'snight, Tussengerecht, Voorgerecht | Comments Off on Spinazie-broccoli soep

Gevulde vijgen met parmaham en ricotta en brioche met kwartelei

Gevulde vijgen 4 mooie,rijpe verse vijgen 200 g ricotta 1 eetl vloeibare honing versgemalen zwarte peper 10 plakjes dungesneden parmaham enkele gepelde walnoten rucola olijfolie Verwarm de oven voor op 200 graden. Bak 2 plakjes parmaham krokant en snipper ze … Continue reading

Posted in Amuse, Lady'snight, Recepten per Restaurant | Leave a comment