Bruschetta met tomaat, basilicum en balsamico

IMG_0844

Ingrediënten:

  • Kleine pommadore tomaten klein snijden.
  • Basilicum
  • Olijfolie
  • Balsamico
  • Knoflook
  • Stokbrood of  Oudbakken wit brood in plakken gesneden van ca 1,5 cm
  • Eventueel Parmezaanse kaas voor garnering.
  • Zout en peper

Snij de kleine tomaatjes in kleine partjes, snij de basilicum in kleine sliertjes. Maak van balsamico en olijfolie een sausje naar smaak (peper zout). Voeg net voor het opdienen de balsamico toe aan de tomaatjes. Snij kleine sneetjes en doe er olijfolie op. Rooster ze onder de gril ( opletten brand gauw aan). Nadat de sneetjes geroosterd zijn inwrijven met wat knoflook.

Mengsel op sneetjes doen en versieren met wat basilicum

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Amuse, Cor's receptenboekje. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *