Salade van gebakken Coquille en Hollandse garnalen

  • 12 coquilles
  • Hollandse garnalen
  • 50 gram boter
  • 1 teen knoflook
  • 1 middelgrote citroen
  • Veld sla en rucola
  • Een paar takjes peterselie
  • Olie om in te bakken
  • Peper en zout

Hak de knoflook. Rasp de schil van de citroen en pers het sap eruit. Hak de peterselie fijn.

Smelt de boter in een steelpan. Doe de knoflook, de peterselie, de citroenschil en het citroensap bij de boter. Laat 5 minuten pruttelen.

Dep de coquilles droog en bestrooi ze met peper en zout.

Verhit een scheutje olie in een koekenpan. Leg de coquilles in de pan en bak een minuut aan beide kanten.

Leg de veldsla en rucola in een diep bord. Leg de coquilles erbij. Giet de citroenboter over de coquilles en maak af Hollandse garnalen.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Le Trois Seaux, Voorgerecht. Bookmark the permalink.