Houtduif pastinaakcrème | dim sum van gemarineerde bieten | pastinaakchipjes

Pastinaak creme

  • 400 gram pastinaak
  • 1 liter kippenbouillon
  • 1 takje tijm
  • 1 knoflookteentje
  • 100 gram slagroom

Bereidingswijze:

  • Schil de pastinaak en snijd in stukjes en gaar deze in de bouillon met tijm en knoflook.
  • Kook dit helemaal gaar.
  • Giet het vocht weg, en voeg de slagroom toe en draai dit fijn in de thermomix.

Dim sum van rode bieten:

  • 300 gram rode bieten in fijne brunoise
  • 200 gram rode kookwijn
  • 40 gram suiker
  • 100 gram water
  • 1 laurierblaadje
  • 16 wonton vellen

Bereidingswijze:

  • Gaar de bieten in de wijn met suiker, water en laurierblaadjes.
  • Strijk de wonton in met eigeel en vul met een koffielepel de wonton. En frituur deze met de doorgifte krokant.

Pastinaak chips:

  • 1 pastinaak

Bereidingswijze:

-Schil de pastinaak en snijd deze op de snijmachine op stad 2. Frituur deze tot chipjes.

 

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Kasteeltje Eyckholt, Tussengerecht, Voorgerecht. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *