Monthly Archives: november 2015

Krokant gebakken livarvarken buikspek met diverse structuren van rode biet en vinaigrette van aceto en appel.

    Opmaak zonder ijs en spek Ingrediënten: Livar varken buikspek hoeveelheid zelf bepalen (2 stukjes van 80 gram pp) inwrijven met de volgende ingrediënten. 8 Kruidnagels 16 gram zout 8 gram suiker 8 gram peper Bereiding: Livar buikspek. Livar buikspek 24 … Continue reading

Posted in Cucina Del Mondo, Voorgerecht | Leave a comment

Twee bereidingen van de kalfsribeye, krokante broodroulade gevuld met spinazie en bospaddenstoelen(cep), gestoofde prei en saus gemaakt van eekhoorntjesbrood.

Ingrediënten Cepsaus 1 kg ceps diepgevroren 4 stuks sjalotten 6 knoflook teentjes 3 liter bouillon 1 liter room Peper zout Ceps samen met gesneden sjalot en knoflook aanfruiten, niet laten kleuren vervolgens afblussen met bouillon. Laten trekken daarna room toevoegen. … Continue reading

Posted in Cucina Del Mondo, Hoofdgerecht | Comments Off on Twee bereidingen van de kalfsribeye, krokante broodroulade gevuld met spinazie en bospaddenstoelen(cep), gestoofde prei en saus gemaakt van eekhoorntjesbrood.

Tarte tartin van appel

Ingrediënten Appels Boter Suiker om te karamelliseren Bladerdeeg eidooier zeezout 200 gram eidooier 225 gram suiker 2 tl. maizena 1 liter melk 250 ml room 2 vanille stokjes Vanille ijs Bewerking: Appel schillen, klokkenhuis verwijderen, appels in dunne plakken snijden. … Continue reading

Posted in Cucina Del Mondo | Comments Off on Tarte tartin van appel